foto

Ruth Warshawsky

  • nar. 13.10.1915
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 1.2.1996 (80 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Jako anděl
1978 Return from Witch Mountain
1977 Chatterbox
Death Game
1975 Queen of the Stardust Ballroom (TV film)
1974 Candy Stripe Nurses
It Couldn't Happen to a Nicer Guy (TV film)
Tirák Turner
1973 The Girls of Huntington House (TV film)
The Student Teachers
1972 Hot Summer Week
1968 Star!
1967 Rození smolaři
1966 The Singing Nun

TV seriály

1983 Automan (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace