foto

Ladislav Považay

  • nar. 1938

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Tatort - Mordkommando (TV film)
1977 Alpensaga - Der Kaiser am Lande (TV film)
1967 Marketa Lazarová
1963 Bylo nás deset

TV seriály

1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1968 Jasná záležitosť (TV film)

Divadelní záznam

1987 Brautschau mit Hindernissen (divadelní záznam)
Der Witwer und die Witwe (divadelní záznam)
1984 Der Hecht im Karpfenteich (divadelní záznam)
1981 Anton und Antonia (divadelní záznam)
Der verlorene Bräutigam (divadelní záznam)
Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
1979 Der Fehltritt (divadelní záznam)
Liebe mal drei (divadelní záznam)
1978 Das Manöverkind (divadelní záznam)
Liebe tiefgekühlt (divadelní záznam)
Spät, aber doch (divadelní záznam)
1976 Die Zeitungsbraut (divadelní záznam)
Hochzeit ohne Braut (divadelní záznam)
1975 Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1974 Die Liab am Almsee (divadelní záznam)
1973 Die falsche Annonce (divadelní záznam)
Die falsche Katze (divadelní záznam)
1970 Der Ehestreik (divadelní záznam)
1969 Die Töchter Josefs (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky