foto

Ian Biederman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Maggie Hill (TV film)
1999 Sorority (TV film)

TV seriály

2020 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Fog of War (S10E14)
2019 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Friends in High Places (S10E08)
Bratrský spor (S09E14)
2018 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Seznamte se s novým šéfem (S09E02)
Riziko povolání (S08E19)
Škola tvrdých pěstí (S08E14)
2017 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Předávkování (S08E09)
Nepřítel mého nepřítele (S08E03)
Tenká modrá linie (S07E22)
další epizody (4)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Osobní záležitost (S07E08)
Cena za spravedlnost (S07E03)
Zpětný ráz (S06E22)
další epizody (4)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Vlajky našich otců (S06E11)
Hasiči a policajti (S06E04)
Nová pravidla (S05E21)
další epizody (4)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Sedmá velmoc (S05E08)
Odpustit a zapomenout (S05E02)
Boj o opatrovnictví (S04E20)
další epizody (4)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Záměna identity (S04E10)
Černá knížka (S04E07)
Nepsaná pravidla (S04E01)
další epizody (5)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Higher Education (S03E08)
Domestic Disturbance (S03E02)
Working Girls (S02E20)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
2008 Žralok (TV seriál)
Wayne's World 3: Killer Shark (S02E16)
Bar Fight (S02E13)
Partners in Crime (S02E12)
2007 Žralok (TV seriál)
Student Body (S02E05)
Gangster Movies (S02E01)
Wayne's World 2: Revenge of the Shark (S01E22)
další epizody (5)
2006 Žralok (TV seriál)
Dial M for Monica (S01E09)
Love Triangle (S01E08)
LAPD Blue (S01E02)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pod vlivem (S07E22)
2003 Drzá Jordan (TV seriál)
Dead Wives' Club (S02E19)
2002 Breaking News (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Prisoner Exchange (S02E09)
Bombs Away (S02E02)
The Gift of Life (S01E20)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Blue Christmas (S01E10)
The Ties That Bind (S01E03)
2000 Správná pětka (TV seriál)
Falling Forward (S06E22)
Too Cool for School (S06E18)
One for the Road (S06E14)
další epizody (4)
1999 Správná pětka (TV seriál)
The Shortest Distance (S06E05)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Love on the Rocks (S03E25)
Second Chances (S03E20)
Take My Wife, Please (S03E15)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Divided Loyalty (S03E09)
1995 Courthouse (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2008 Žralok (TV seriál)
Wayne's World 3: Killer Shark (S02E16)
One Hit Wonder (S02E15)
Leaving Las Vegas (S02E14)
další epizody (5)
2007 Žralok (TV seriál)
Shaun of the Dead (S02E11)
Every Breath You Take (S02E10)
Burning Sensation (S02E09)
další epizody (23)
2006 Žralok (TV seriál)
Sins of the Mother (S01E10)
Dial M for Monica (S01E09)
Love Triangle (S01E08)
další epizody (10)

Producentská filmografie

TV seriály

2000 Správná pětka (TV seriál)
...That Ends Well (S06E24)
All's Well... (S06E23)
Falling Forward (S06E22)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky