foto

Loucas George

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2010 Edgar Floats (TV film)
2004 Příběh z Washingtonu (TV film)
1997 Robo Warriors
1995 Shame II: The Secret (TV film)
1994 Krůček k vraždě (TV film)
Vykoupení z hříchu (TV film)

TV seriály

2015 Empire (TV seriál)
2012 Nashville (TV seriál)
Wedding Band (TV seriál)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
2005 První prezidentka (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Dearly Beloved (S02E24)
The O.Sea (S02E23)
The Showdown (S02E22)
další epizody (17)
2004 O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah That Almost Wasn't (S02E06)
The SnO.C. (S02E05)
The New Era (S02E04)
další epizody (19)
2003 O.C. (TV seriál)
The Countdown (S01E14)
The Best Chrismukkah Ever (S01E13)
The Secret (S01E12)
další epizody (14)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)

Dokumentární

1991 Dice Rules

Skladatelská filmografie

TV seriály

2005 O.C. (TV seriál)
The Brothers Grim (S02E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace