foto

Larry Thor

  • nar. 27.8.1916
    Lundar, Manitoba, Kanada
  • zem. 15.3.1976 (59 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Night Games (TV film)
1970 Company of Killers (TV film)
1962 Bachelor Flat
1960 Pojď, budeme se milovat
Spartakus
Wake Me When It's Over
Where the Boys Are
1959 Battle of the Coral Sea
Gunmen from Laredo
Holiday for Lovers
1958 A Nice Little Bank That Should Be Robbed
Lovci
Machine-Gun Kelly
Tarawa Beachhead
The Gun Runners
The Littlest Hobo
True Story of Lynn Stuart, The
1957 Hell Bound
Portland Expose
The Amazing Colossal Man
Zero Hour!
1955 Pět pušek
1954 The Fast and the Furious
1953 Roar of the Crowd
The Kid from Left Field
The Mississippi Gambler
1952 The Pride of St.Louis

TV seriály

1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Shane (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
1964 Gilligan's Island (TV seriál)
Karen (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Men Into Space (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Harbor Command (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace