foto

Mika-Christer Mäenpää

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dark Chamber
2014 Můj takzvaný otec
2012 Shoo bre
2011 Maria Wern - Smrt může spát
Maria Wern - Splněné sny
2010 Snadný prachy
2009 Muži, kteří nenávidí ženy

TV seriály

2018 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Ve jménu pravdy (S06E02)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der wilde Jack (E24)
2017 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Tage der Angst (E23)
In einem kalten Land (E22)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Für immer Dein (E21)
In einer sternlosen Nacht (E20)
2013 Čarokolo (TV seriál)
2010 Den fördömde (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Drottningoffret (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Žena v dřevěné rakvi (S04E02)
2009 Guds tre flickor (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
V oku bouře (S04E01)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky