foto

Joseph Leon

  • nar. 8.6.1918
    New York City, New York, USA
  • zem. 25.3.2001 (82 let)
    Bradenton, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Arthur 2: S ledem
My First Haircut
1987 Almost Partners (TV film)
Dvě paní Grenvillové (TV film)
1985 Brewsterovy milióny
1983 Cold Feet
Daniel
1982 Sophiina volba
1981 Skokie (TV film)
1980 On ví, že jsi sama
Tak mi řekni, co chceš
1979 My Old Man (TV film)
1971 Detektiv Shaft
1970 People Next Door, The
1967 Cool Ones, The
1963 Act One
1957 Sladká vůně úspěchu

TV seriály

1988 Hothouse (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky