foto

Sally Gracie

  • nar. 31.12.1920
    Little Rock, Arkansas, USA
  • zem. 13.8.2001 (80 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Náš milý nebožtík
1990 Životní šance
1969 Lidé deště
1961 The Working Mother (TV film)
1960 Sestup Orfeův
1958 Stage Struck
1956 Patterns

TV seriály

1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1972 Madigan (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1955 Playwrights '56 (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
Portia Faces Life (TV seriál)
1952 The Doctor (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Prudential Family Playhouse, The (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky