foto

Marie-Louise Stheins

  • nar. 21.1.1957 (62 let)
    Breda, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wat is dan liefde
2016 Sneekweek
Super třída na fotbale
Waldstille
2015 Paradise Trips
2014 Zrání
2013 Daglicht
2011 Sonny Boy
2010 Schemer
2003 Loverboy (TV film)
2001 Hotel Paraiso
1990 Vincent & Theo
1982 Ademloos
1976 Arnhem: The Story of an Escape (TV film)

TV seriály

2019 Zeven Kleine Criminelen (TV seriál)
2017 Fenix (TV seriál)
Suspects (TV seriál)
2016 Weemoedt (TV seriál)
2015 De fractie (TV seriál)
Familie Kruys (TV seriál)
Noord Zuid (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2011 Seinpost Den Haag (TV seriál)
2010 Bernhard, Schavuit van Oranje (TV seriál)
Bloedverwanten (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Juliana, prinses van oranje (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 Vloer op, De (TV seriál)
2001 Schiet mij maar lek (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
Wet & Waan (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
Spangen (TV seriál)
1998 Oud geld (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Een galerij (TV seriál)
1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2009 De Punt (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky