foto

Eve Connolly

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Další jehňátko
2018 Ravers
2017 Muse

TV seriály

2020 Vikingové (TV seriál)
Klíč (S06E05)
2019 Vikingové (TV seriál)
Duchové, bohové a přisluhovači (S06E03)
Ragnarok (S05E20)
Co se děje v jeskyni (S05E19)
další epizody (5)
2018 Vikingové (TV seriál)
Ztracený okamžik (S05E14)
2017 Into the Badlands (TV seriál)
Levhartice se plíží sněhem (S02E06)
Opičák běží mlhou (S02E05)
Meč padající hvězdy (S02E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky