Reklama

Reklama

The River Wild

Trailer

Obsahy(1)

Súrodenci Joey (Taran Killam) a Gray (Leighton Meester) sa spolu s malou skupinou vydajú na splav divokej rieky. Akonáhle však uviaznu v zúrivých perejách, vzrušujúci výlet sa rýchlo zmení na desivý, pretože partia je odrazu uväznená v zúfalom boji o život. A zdá sa, že tu jeden zo zúčastnených vykonal sabotáž... (Arsenal83)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Viděli jste někdy thriller bez emocí? Že  ne tak si pusťte tohle hlavní ženská postava  tam chodí jak kdyby jí bylo vše u prdele žádný pláč žádné nasrání pohodička asi prostě vzala šek a řekla si odchodím to nějak a ostatní dva na tom nejsou o nic lépe kámoška té zraněné/mrtvé to má taky těžce na háku pohřbí svou kámošku a více jí to nezajímá žádný pláč žádná lítost jediné co řekne je to, že měla rodinu a tím to pro ni hasne . Jeden chlápek zde zabije před druhým šerifa a ten druhý nic pohodička nevadí mě to. Ty lidi se ani nesnaží utéct jako ano má zbraň , ale on je potřebuje tak, že je všechny zabít nemůže proč to nevyužily to samé s tím pohřbem co kdyby řekly neuděláme to co by udělal nic buď by ji pohřbil sám nebo by byl nahraný.   Jinak nejsem odborník na trestní právo, ale předpokládám, že chlápka co pustí z věznice a je v podmínce  by někdo hlídal nebo kontroloval  případně by se musel někam hlásit tady mu dovolí jezdit na raftu kde několik kilometrů dále jsou hranice Kanady kde může prchnout. Tohle je film někde na Barrandov 40 procent ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zatímco Meryl Streep má doma na poličce tři Oscary, na Leighton Meester je nejvíc zajímavé to, že se narodila v texaské věznici, kde si její matka odpykávala trest za drogový delikt. Samozřejmě přeháním, ale po herecké stránce se na divoké vodě zrovna nevytáhla. To samé platí ve srovnání se spolehlivě slizkým Kevinem Baconem pro Adama Brodyho (mimo jiné v civilním životě manžel hlavní hrdinky). Nové zpracování devadesátkové klasiky představuje sourozence, kteří žijí odlišné životy, ale očividně jim na sobě záleží. Společně s dalšími dvěma dívkami se mají vydat na divokou vodu. Hlavní hrdinka Joey nicméně znejistí, když bratr pozve na raft také kamaráda z dětství, který má pohnutou minulost. Hned první noc se mnohé pokazí a zbytek asi tušíte... Řada scén je utopených ve tmě (a to nikoho nepotěší), jiné provází množství (tradičně) špatných rozhodnutí postav. O napětí nebo nějakých zajímavých nápadech raději pomlčme. Na druhou stranu to mohlo dopadnout i hůř. Dvě hvězdy a kousek. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Rafťáci, ktorí sa aj výdatne okúpali. Thriller, ktorému chýba niečo prekvapivé. Proste len taký prepísaný scenár z roku 1994 a inovovaný o prvky nudy. Niektorí hovoria, že to netreba porovnávať, že to nie je ten istý film. Lenže sám režisér a scenárista tvrdí, že sa ním inšpiroval. Takže to je taký malý dôkaz, že thrillery nemajú písať plagiátori. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Režisér a scénárista tohoto snímku Ben Ketai se nechal inspirovat stejnojmenným filmem z roku 1994 v hlavní roli Meryl Streep a Kevin Bacon. Ani film z roku 1994 mě moc nevzal a tenhle je na tom ještě hůř. Zkrátka a dobře takovej ten film kterých v bedně běží mraky a tenhle mezi nimi hravě zapadne. Slabší 2hvězdy. ()

ArgeeMan 

všechny recenze uživatele

Pomineme-li hooodně vlažný až otravný začátek. Kteří někteří režiséři musí s nepochopitelných důvodů natáhnnout než se skutečně ve filmu začně něco dít. Tak The River Wild po dvaceti minutách začátku nabídne celkem slušnou survivor podívanou s dobrými hereckými výkony. Je v tom určité napětí. Občasná nelogičnost jako proč Joey po rozvázání se raději nepomohla bratrovi a starala se aby spíš rozvázala Karissu. Když mohla vzít v klidu odhozenou zbraň a zastřelit Trevora. Postřelený Gray do oblasti břicha má pořád sílu na rozdávání. Ale tam mohl hrát roli adrenalin. Kdyby jsme se bavili o skutečném přežití v takové situaci a ochraně své sestry. Závěr byl dobrý. Na sobotní podvečer ideální film. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama