foto

Joke Tjalsma

  • nar. 1957
    Nijland, Friesland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Salon slečny Romy
2016 Pan učitel Žabák
2015 Jack bestelt een broertje
2014 Aanmodderfakker
2013 Bobby a lovci duchů
2010 De gelukkige huisvrouw
Píp!
2006 Genji
Nejlepší sportovec století
Wild Romance
2003 www.eenzaam.nl (TV film)
2001 Nynke
Îles flottantes
1999 Missing Link
1998 Goede daden bij daglicht: Zwerfvuil (TV film)
1996 De langste reis
1987 Donna Donna!!
1985 Sen

TV seriály

2017 B.A.B.S. (TV seriál)
2016 De mannen van dokter Anne (TV seriál)
2014 Smeris (TV seriál)
2013 Zusjes (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
Golden Girls (TV seriál)
2009 Verborgen gebreken (TV seriál)
2007 Daltons, de jongensjaren, De (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
t Schaep Met De 5 Pooten (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
2002 TV7 (TV seriál)
1999 Daltons, De (TV seriál)
1998 Hertenkamp (TV seriál)
Jaar van de opvolging, Het (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky