foto

Anita Poddębniak

  • nar. 2.9.1960 (59 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ciemno, prawie noc
Vše pro mou matku
2018 Bliscy
Odnajdę Cię
2012 Kiedy ranne wstają zorze
2010 Powiedz prawdę, przecież cię nie biję

TV seriály

2018 Drogi wolności (TV seriál)
Pojedynek (E08)
Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Ślad (TV seriál)
Episode 24 (S01E24)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 1 (S07E01)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Powrót (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky