foto

Kiersten Van Horne

  • nar. 25.12.1973 (46 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Chuť pláče
1998 Frank Finds Out

TV seriály

2015 Komplikace (TV seriál)
Infection (E02)
2002 Leap of Faith (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Boston Confidential (S04E02)
1993 Akta X (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Krypton (TV seriál)
Ghost in the Fire (S02E02)
2017 Berlínská mise (TV seriál)
Přímo do srdce (S02E03)
2016 Mistresses (TV seriál)
Blurred Lines (S04E04)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Mistresses (TV seriál)
The Show Must Go On (S04E13)
Back to the Start (S04E12)
Fight or Flight (S04E11)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky