foto

Walter Crommelin

  • nar. 19.8.1948 (71 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Loenatik, te gek!
Toen was geluk heel gewoon
2008 Anubis: Het pad der 7 zonden
2004 Ellis na cestě ke štěstí
Feestje
2002 Loenatik – de moevie
1997 Hot Dogs
1996 Mijn franse tante Gazeuse
Šaty
1995 Filmpje!
1990 Gulle Minnaar, De

TV seriály

2006 Evelien (TV seriál)
Huis Anubis, Het (TV seriál)
Shouf shouf! (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Ibbeltje (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
2001 Schiet mij maar lek (TV seriál)
2000 Wildschut & De Vries (TV seriál)
1998 Otje (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Loenatik (TV seriál)
1994 Kats & Co (TV seriál)
Sam sam (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Flodder (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
1991 In voor- en tegenspoed (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1984 Opzoek naar Yolanda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky