foto

Annemie Gils

  • nar. 18.9.1957 (63 let)
    Balen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 K3 en de kattenprins
1992 Kiekeboe: Het witte bloed

TV seriály

2017 Tabula rasa (TV seriál)
2008 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
1999 W817 (TV seriál)
1993 Meester! (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky