foto

Carry Tefsen

  • nar. 6.8.1938 (81 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 K3 en het ijsprinsesje
2000 Tinnef
1999 Dichter op de zeedijk (TV film)
1995 Filmpje!
1975 Keetje Tippel
Zwaarmoedige verhalen voor bij de centrale verwarming
1974 Alicia
1971 Blue Movie
Wat zien ik?
1967 Flagula

TV seriály

2019 Judas (TV seriál)
2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
2009 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
2006 t Schaep Met De 5 Pooten (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 De victorie (TV seriál)
1993 Het zonnetje in huis (TV seriál)
Vrouwenvleugel (TV seriál)
1991 Oog in oog (TV seriál)
Oppassen!!! (TV seriál)
1981 De Lemmings (TV seriál)
Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
1973 Waaldrecht (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)
1987 Moordspel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky