foto

Nacho Fresneda

  • nar. 19.6.1971 (48 let)
    Valencia, Valencia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Asamblea
2018 Království
2017 Amar
2014 Historias de Lavapiés
2008 Buscando al hombre perfecto (TV film)
2007 Atlas člověčenství
Los planetas
Salvador
2004 Febrer
Iris
1996 Tranvía a la Malvarrosa

TV seriály

2015 El ministerio del tiempo (TV seriál)
2012 Gran Nord (TV seriál)
2005 Dernier seigneur des Balkans, Le (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky