foto

Nacho Fresneda

  • nar. 19.6.1971 (49 let)
    Valencia, Valencia, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Asamblea
Ticho ve slatinách
2018 Království
2017 Amar
2014 Historias de Lavapiés
2008 Buscando al hombre perfecto (TV film)
2007 Atlas člověčenství
Los planetas
Salvador
2004 Febrer
Iris
1996 Tranvía a la Malvarrosa

TV seriály

2020 Madres. Amor y vida (TV seriál)
La resaca (S01E13)
Habitaciones vacías (S01E12)
Comerse la vida (S01E11)
další epizody (13)
Ministerstvo času (TV seriál)
Días de futuro pasado (S04E08)
Pretérito imperfecto (S04E07)
El tiempo vuela (S04E06)
další epizody (7)
2017 Ministerstvo času (TV seriál)
Entre dos tiempos (S03E13)
Contratiempos (S03E12)
Tiempo de verbena (S03E11)
další epizody (13)
2016 Ministerstvo času (TV seriál)
Cambio de tiempo (S02E13)
Hasta que el tiempo nos separe (S02E12)
Tiempo de lo oculto (S02E11)
další epizody (13)
2015 Ministerstvo času (TV seriál)
La leyenda del tiempo (S01E08)
Tiempo de venganza (S01E07)
Tiempo de pícaros (S01E06)
další epizody (8)
2012 Gran Nord (TV seriál)
2005 Dernier seigneur des Balkans, Le (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky