foto

Our Lady J

  • nar. 1978
    Chambersburg, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Pose (TV seriál)
Mother of The Year (S01E08)
Pink Slip (S01E07)
Love Is the Message (S01E06)
další epizody (8)
2017 Transparent (TV seriál)
House Call (S04E10)
They is on the Way (S04E09)
Desert Eagle (S04E08)
další epizody (10)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Pose (TV seriál)
Butterfly/Cocoon (S02E03)
2018 Pose (TV seriál)
Pink Slip (S01E07)
Giving and Receiving (S01E03)
2017 Transparent (TV seriál)
Pinkwashing Machine (S04E03)
2016 Transparent (TV seriál)
If I Were a Bell (S03E08)
2015 Transparent (TV seriál)
Mee-Maw (S02E05)

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Pose (TV seriál)
Love Is the Message (S01E06)
2017 Transparent (TV seriál)
Born Again (S04E05)
2015 Transparent (TV seriál)
Man on the Land (S02E09)
Oscillate (S02E08)
Kina Hora (S02E01)

Host

TV pořady

2009 RuPaul's Drag Race (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace