foto

Nikolaj Kovbas

  • nar. 2.3.1966 (54 let)
    Chaykovskiy, Permskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Kde jsi? (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Glubzhe!
Kolskaja sverchglubokaja
Perevod s německogo (TV film)
2018 Expert (TV film)
Vremennyje trudnosti
Vzjatka
2017 Arytmie
Koroleva pri ispolněnii (TV film)
2015 Perevodčik
2014 Smešannyje čuvstva
Č/B
2013 Maša i Medveď (TV film)
2012 Něpuťovaja něvestka (TV film)
2011 Beremennyj
PiraMMMida
Služebnyj roman - Naše vremja
2010 Naša Russia. Jajca Suďby
Pravosudije volkov
2007 Něvaljaška
2002 Nebe. Letadlo. Dívka.
1991 Afganěc
Ženščina dlja vsech
1984 Břeh

TV seriály

2018 Lastočka (TV seriál)
2017 Krepkaja broňa (TV seriál)
Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Vsjo ně tak (S02E67)
Zerkala ljubvi (TV seriál)
2016 Doktor Anna (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Pervokursnica (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
Zachvat (TV seriál)
2014 Cezar (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Otrava (S09E01)
Odnoklassniki (S08E03)
2013 Sviridovy (TV seriál)
2012 Pravo na pravdu (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Děbet-kredit (S03E10)
2011 Objekt 11 (TV seriál)
Almaz-šach (E04)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Krasnaja rtuť (S01E03)
2007 Princessa cirka (TV seriál)
2006 Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Ljubov moja (TV seriál)
Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
Zona (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
2001 Rostov-papa (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky