foto

Suzanne Gangursky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 The Wannabes (TV seriál)
2003 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
What a Witch Wants (S07E21)
Cirque du Sabrina (S07E15)
2002 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Driving Mr. Goodman (S06E21)
Sabrina and the Kiss (S06E16)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Hex, Lies, and No Video Tape (S06E07)
Sabrina, the Muse (S05E16)
My Best Shot (S05E11)
2000 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Heart of the Matter (S05E03)
1999 Chůva k pohledání (TV seriál)
California, Here We Come (S06E14)
1998 Chůva k pohledání (TV seriál)
Making Whoopi (S06E08)
The Reunion Show (S05E18)
1997 Chůva k pohledání (TV seriál)
Educating Fran (S05E09)
The Nose Knows (S04E15)
1995 Night Stand (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace