Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Recenze (419)

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Tak po 9 dílech to vzdávám. Kdyby seriál usmrtil tu uřvanou (a podle mého neuvěřitelně otravnou) hlavní hrdinku, a ponechal jen sluhu a tu sekretářku (nebo spolupracovnici) bylo by to o hodně lepší. Takhle jsem jen čekala až se tam ta uřvaná hnusotina vychrchlá a přijde 30 vteřin geniálního vtipu a rýpání Slečny Bebkok a sluhy Nilese. Děti taky nepobraly moc sympatií. ()

Huguette 

všechny recenze uživatele

Mně to přijde velice vtipně napsané a hlavně to není tolik nasáklé protivnými mravními ponaučeními jako třeba Krok za krokem nebo Reba. Herecké obsazení je skvělé. Fran je prostě komediantka a funguje to (a myslím, že Gemini zmiňuje, že se podobá Peggy Bundové - troufnu si oponovat, že ani ne, ale spíš si Fran Drescher bere za vzor Lucy ze sitcomu I Love Lucy). Chůva patří mezi mé nejoblíbenější sitcomy. ()

Reklama

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Já nemám moc v lásce bláznivé americké sitcomy. Stejně jsem přistupovala k Chůvě k pohledání. Ale chyba! Chůva je docela zábavná, optimistická... A chytla mě. Nevím, jak to udělala, ale dívám se na ni ráda. Kdybych měla být zcela objektivní, nemohla bych seriál ohodnotit 4*, protože takových kvalit zkrátka nedosahuje. Ale tohle je zcela subjektivní hodnocení, a proto ho nechám tak, jak je. ()

Pet 510 

všechny recenze uživatele

Seriál jehož takzvaná vtipnost je založená jen a pouze na tom že jsou všechny postavy bez vyjímky naprostí idioti nemůže být prostě a jednoduše dobrý. Dodatek po roce a půl: Hmm řekla bych že tenhle komentář byla tak trochu póza. Ano Chůva je blbost a vždycky to byla blbost, ale na druhou stranu se tomu směju a vždycky sem se tomu smála. Takže tak. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem nááhodou zapla televizi, kde zrovna začal hrát tenhle seriál. Ani trochu jsem netušila, oč jde, ale z nudy jsem se začala dívat - stačila chvilinka a seriál byl můj:)) Od onoho osudného dne jsem se na seriál dívala pravidelně. Fran mi úplně přirostla k srdci, a nejen ona, i ostatní byli skvělí. Našly se chvíle, kdy se mi daný humor nelíbil, ale každý má svůj názor na věc a tenhle seriál je třeba brát s trochou nadsázky. Později jsem zjistila, jaká je Fran Dresher v reálném životě, a mám ji ráda z mnoha důvodů, a především proto, že to není člověk, který by myslel jen na sebe, ale pomáhá lidem (boj s rakovinou). ()

Galerie (228)

Zajímavosti (123)

  • Fran Dresher hrála v jedné epizodě Bobbi Flekman, kterou si zahrála už ve filmu This Is Spinal Tap. (ČSFD)
  • Pes Vořech (Chester v originále), kterého v seriálu vlastní CC Babcock patří ve skutečnosti herečce Fran Drescher (Fran Fine). (kamisu)
  • V epizodě, když Fran (Fran Drescher) učí Freda (Fred Stoller) tancovat, říká: "Nemůžete tancovat jako já. Já viděla Horečku sobotní noci," přičemž právě Fran Drescher ztvárnila jednu z postav zmíněného filmu. Fran také uvádí: "To je člověk, co si myslí, že Pulp Fiction je první film Johna Travolty." A právě Horečka sobotní noci (1977) je jeden z prvních Travoltových filmů. (Angie91)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama