foto

Bernd Stempel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Die Weber (TV film)
Von Hunden und Pferden
2008 Was ihr wollt (TV film)
2006 Elementární částice
2003 Mutter Courage und ihre Kinder (TV film)
2001 Freunde
2000 Die Unberührbare
1999 Polizeiruf 110 - Schellekloppe (TV film)
1998 Das Mambospiel
Fette Männer im Rock (TV film)
Tatort - Ein Hauch von Hollywood (TV film)
1991 Der zerbrochne Krug (TV film)
1982 Abgefunden (TV film)
1979 Verlobung in Hullerbusch (TV film)

TV seriály

2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)

Dokumentární

2006 Wir Weltmeister - Ein Fußball-Märchen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky