foto

Ryszard Chlebuś

  • nar. 8.10.1952 (68 let)
    Radzymin, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Proceder
2018 Atlas
Juliusz
2008 Stary człowiek i pies
2007 Rezervace
2001 Requiem
2000 Noc świętego Mikołaja (TV film)
Pierwszy milion
1998 Billboard
1997 Kniha velkých přání
Przystań
1995 Kamień na kamieniu
1994 Oczy niebieskie

TV seriály

2019 Ultrafialoví (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Figiel (S21E05)
2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (4)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Druga szansa (TV seriál)
To ty (S04E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cud (S18E13)
2016 Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
Komisarz Alex (TV seriál)
Sława za wszelką cenę (S08E06)
Ranczo (TV seriál)
Edukacyjne dylematy (S10E09)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć w muzeum (S06E06)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Prawdziwa śmierć (S02E11)
Niebezpieczny pościg (S02E05)
Feralne zdjęcie (S02E03)
Paradoks (TV seriál)
Kokaina (E12)
2011 Życie nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 1 (E01)
2010 Prosto w serce (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2009 Synowie (TV seriál)
Zaginiona przesyłka (S02E04)
39 i pół (TV seriál)
Król nocy (S02E03)
Ranczo (TV seriál)
Zemsta i wybaczenie (S04E13)
Szok poporodowy (S04E01)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Szantaż (S01E10)
Apetyt na miłość (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2007 Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 78 (E78)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Wiódł ślepy kulawego (E21)
Pitbull (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2006 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 27 (S04E27)
Magda M. (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Niania (TV seriál)
Piwnica namiętności (S03E05)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Niania (TV seriál)
Słodkie potomstwo (S01E04)
Kryminalni (TV seriál)
Łowcy dusz (S02E12)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Nieszczęsny skarb (S07E05)
2004 Na dobre i na złe (TV seriál)
Biało-czarni (S06E37)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Bal sylwestrowy (E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky