foto

Ryszard Chlebuś

  • nar. 8.10.1952 (66 let)
    Radzymin, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Stary człowiek i pies
2007 Rezervace
2001 Requiem
2000 Noc świętego Mikołaja (TV film)
Pierwszy milion
1998 Billboard
1997 Kniha velkých přání
Przystań

TV seriály

2018 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (4)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Druga szansa (TV seriál)
To ty (S04E10)
2016 Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
2012 Paradoks (TV seriál)
Kokaina (E12)
2007 Pitbull (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Bal sylwestrowy (E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace