foto

Anna Łopatowska

  • nar. 25.11.1948 (71 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Rozmowy nocą

TV seriály

2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Przyjaciel na śmierć i życie (S09E07)
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Naga prawda (E08)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Kolekcjoner (S06E08)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky