foto

Alexej Agryzkov

  • nar. 24.5.1968 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tjaželoves (TV film)
2015 Ně para
2014 Čempiony
2008 Den D
Láska bláznivá
2007 Křemen
Sluha Jeho Veličenstva
Slušaja tišinu
Vaněčka
2006 Chronika Ada
2005 Boj se stínem

TV seriály

2019 Smerš (TV seriál)
Doroga ogňa (E01)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2015 Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
2014 Doroga domoj (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Grom (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Kljatva (S01E10)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Bežať (TV seriál)
Dalnobojščiki 3 (TV seriál)
Lektor (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Smertělnaja doza (S01E12)
Molodožjony (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Prosypajetsja šerif (S01E31)
Čas Volkova (TV seriál)
Paparacci (S05E20)
2010 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Vintorez (S04E14)
2009 Dikij (TV seriál)
Mesť Dikogo (S01E16)
Krest v kruge (TV seriál)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Čas Volkova (TV seriál)
Tajny ozera (S02E08)
Advokat (TV seriál)
Roman s kamněm (S05E02)
2007 Čas Volkova (TV seriál)
Merilin Monro (S01E03)
Advokat (TV seriál)
Ubijstvo po intěrnětu (S04E11)
Krovavyj sport (S04E06)
Blef (S03E09)
další epizody (5)
2006 Ochota na genija (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
Tajnaja straža (TV seriál)
Zona (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Mstitěl (S02E11)
Svidětěl (S02E06)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky