foto

Sture Lagerwall

  • nar. 13.12.1908
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 1.11.1964 (55 let)
    Limhamn, Malmö, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1960 Sommar och syndare
Ďáblovo oko
1959 Stängda dörrar (TV film)
1958 Venetianskan (TV film)
1957 Med glorian på sned
Räkna med bråk
1955 Enhörningen
1953 Kungen av Dalarna
Ukryté v mlze
1951 Alt dette og Island med
Dårskapens hus - a.z.
Kvinnan bakom allt
Livat på luckan
1950 Bílá kočka
Kastrullresan
1948 Banketten
Loffe som miljonär
Synd
1947 Det kom en gäst
Här kommer vi ...
Jag älskar dig, Karlsson!
Konsten att älska
Nattvaktens hustru
1946 Johansson och Vestman
Kärlek och störtlopp
Onsdagsväninnan
1945 En förtjusande fröken
Hans majestät får vänta
Resan bort
1944 Až se rozední
Hans officiella fästmö
Kejsarn av Portugallien
På farliga vägar
1943 Kungsgatan
Sonja
1942 En äventyrare
Jacobs stege
Suomisen Ollin tempaus
1941 En man för mycket
Lasse-Maja
Nygifta
1940 ...som en tjuv om natten
Den blomstertid...
Její melodie
Romance
Vi tre
Än en gång Gösta Ekman
1939 Filmen om Emelie Högqvist
I dag börjar livet
Králova milenka
My dva
1938 Kamrater i vapenrocken
Kariéra
1937 Häxnatten
Vi går landsvägen
1936 Alla tiders Karlsson
Bombi Bitt och jag
Janssons frestelse
Äventyret
1935 Flickornas Alfred
Kärlek efter noter
Smålänningar
Valpuržina noc
1934 Hon eller ingen
Kvinnorna kring Larsson
Uppsagd
Äventyr på hotell
1933 Djurgårdsnätter
Giftasvuxna döttrar
Voi meitä! Anoppi tulee
1932 Pojkarna på Storholmen
Svärmor kommer
1931 Falska miljonären
Jeho poslední noc
Markurells i Wadköping
Röda dagen
1929 Säg det i toner

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky