foto

Mike Libanon

  • nar. 7.5.1963 (57 let)
    Paramaribo, Surinam

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Drobeček a boj o zlatý důl
2019 En Route
2017 Kill Switch
Spaak
Tuintje in mijn hart
2016 Krvežíznivý strach ve městě
2015 Ja, ik wil!
2013 Omlouvám se!
2009 Amsterdam
Mijn vader is een detective
Život v jednom dni
2008 Het echte leven
Skin
2005 Allerzielen
Gezocht: Man
2003 Boy Ecury
Het wonder van Maxima (TV film)
So Be It
2000 Total Loss
1996 Naar de klote!
1986 Rodina Floderů

TV seriály

2020 Van Der Valk (TV seriál)
Death in Amsterdam (E03)
Only in Amsterdam (E02)
Love in Amsterdam (E01)
Oogappels (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2019 Keizerky (TV seriál)
Oogappels (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2017 De spa (TV seriál)
Voetbalmaffia (TV seriál)
2016 De Maatschap (TV seriál)
Super třída (TV seriál)
2014 Celblok H (TV seriál)
2013 Caps Club (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
Wolven (TV seriál)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)
2005 Parels & zwijnen (TV seriál)
2002 Dunya en Desie (TV seriál)
Hartslag (TV seriál)
1999 Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
Spangen (TV seriál)
1998 Combat (TV seriál)
Oud geld (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky