foto

Thor Modéen

  • nar. 22.1.1898
    Kungsör, Västmanlands län, Švédsko-norská unie
  • zem. 29.5.1950 (52 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1952 Kronans glada gossar - a.z.
1951 Dårskapens hus - a.z.
Livat på luckan
1950 Fästmö uthyres
1948 Livet på Forsbyholm
1947 91:an Karlssons permis
Harald Handfaste
Kronblom
Nattvaktens hustru
Pappa sökes
1946 91:an Karlsson
Hotell Kåkbrinken
Kärlek och störtlopp
Stiliga Augusta
1945 Det var en gång...
Fram för lilla Märta
I Roslagens famn
Jolanta, den gäckande suggan
Pettersson & Bendels nya affärer
Rattens musketörer
1944 Fattiga riddare
Lilla helgonet
Och alla dessa kvinnor
1943 Det går som en dans...
Lille Napoleon
Prästen som slog knockout
1942 En äventyrare
Livet på en pinne
Olycksfågeln nr 13
Sexlingar
1941 I natt - eller aldrig
Magistrarna på sommarlov
Springpojkar är vi allihopa!
Spökreportern
Stackars Ferdinand
Så tuktas en äkta man
Tåget går klockan 9
1940 ...som en tjuv om natten
Hjältar i gult och blått
Lillebror och jag
Med dej i mina armar
Přítelkyně pana bankéře
Snurriga familjen
Tančíme swing
1939 Efterlyst
Landstormens lilla Lotta
Mot nya tider
Oss baroner emellan
1938 Julia jubilerar
Kustens glada kavaljerer
Svensson ordnar allt!
1937 O, en så'n natt
Odygdens belöning
Pensionat Paradiset
1936 33.333
65, 66 och jag
Han, hon och pengarna
Kungen kommer
Släkten är värst
1935 Kärlek efter noter
Smålänningar
1934 Anderssonskans Kalle
En stilla flirt
Kungliga Johansson
Pettersson - Sverige
Simon i Backabo
Uppsagd
1933 Augustas lilla felsteg
Bomans pojke
Kära släkten
Två man om en änka
1932 Kärlek och kassabrist
Lyckans gullgossar
Sten Stensson Stéen från Eslöv på nya äventyr
1931 Skepp ohoj!
1927 Hin och smålänningen
Spökbaronen
1926 Fänrik Ståls sägner
1925 Karl XII, del II
Två konungar
1924 Ödets man
1923 Andersson, Pettersson och Lundström

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky