foto

Jack Vecht

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Admirál
2012 Süskind
2009 Witte vis (TV film)
2006 Černá kniha
2002 Oud en nieuw
1997 Charakter
1996 Šaty
1981 Het meisje met het rode haar
1980 Bekende gezichten, gemengde gevoelens

TV seriály

2014 Het verborgen eiland (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
2010 Kuplířka (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Van Speijk (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2003 De band (TV seriál)
2002 Meiden van de Wit (TV seriál)
1999 Spangen (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Pleidooi (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky