foto

The Kinks

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1974 45 (TV seriál)
Late Night Drama (TV seriál)
1968 The Basil Brush Show (TV seriál)
Time for Blackburn (TV seriál)
1967 Once More with Felix (TV seriál)

Dokumentární

2013 Americká 60. léta (TV seriál) - a.z.
Legendy rocku (TV seriál) - a.z.
2005 20 to 1 (TV seriál) - a.z.
1995 Historie Rock 'n' Rollu 3: Britská invaze, americký protiútok (TV film) - a.z.

TV pořady

1994 Top of the Pops 2 (TV pořad) - a.z.
1993 Taratata (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1978 Good Old Days Part II (TV pořad) - a.z.
1976 Plattenküche (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad) - a.z.
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1968 Colour Me Pop (TV pořad)
1967 Ohne Maulkorb (TV pořad)
1965 Hullabaloo (TV pořad)
Where the Action Is (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace