foto

Yvonne Lombard

  • nar. 28.5.1929 (91 let)
    Stockholm, Stockholms överståthållarskap, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maria Wern – Jord ska du åter vara (TV film)
2009 Behandlingen
2007 Järnets änglar
2006 Wellkåmm to Verona
1998 Lithivm
1995 Bert - den siste oskulden
1994 Zorn (TV film)
1991 Kopplingen (TV film)
1985 Det är mänskligt att fela (TV film)
1984 Svenska folkets sex och snusk (TV film)
1983 Raskenstam
1982 Kamraterna (TV film)
1981 Kdo nám vzal šroub?
1979 Margyt 2
1975 Lejonet och jungfrun
1971 Gunghästen (TV film)
Jablečná válka
1969 Kameleonterna
1964 Bröllopsbesvär
1960 Sommar och syndare
1959 Det svänger på slottet
1958 Flottans överman
Kostervalsen
1957 Med glorian på sned
Som man bäddar...
1956 Ratataa eller The Staffan Stolle Story
1954 Flottans glada gossar
Lekce v lásce
1953 Barabbas
I dur och skur
1952 Flyg-Bom
Möte med livet
Säg det med blommor
1951 Frånskild
1950 Hjärter knekt

TV seriály

2018 Vražedná konstelace (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Jordskott (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2009 Guds tre flickor (TV seriál)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2004 Kvinnor emellan (TV seriál)
1999 En dag i taget (TV seriál)
1994 Bert (TV seriál)
Esters testamente (TV seriál)
Rapport till himlen (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1988 Xerxes (TV seriál)
1974 Engeln (TV seriál)
1972 Alberte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky