foto

Leander Haußmann

  • nar. 26.6.1959 (61 let)
    Quedlinburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Teenosaurus Rex
2013 Polizeiruf 110 - Kinderparadies (TV film)
2011 Hotel Lux
2005 Kabale und Liebe (TV film)
NVA
1999 Eastie Boys
1991 Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2001 Denk ich an Deutschland - Die Leopoldstraße kills me (TV film)

Herecká filmografie

Skladatelská filmografie

Host

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky