foto

Vít Janeček

  • nar. 23.2.1970 (47 let)
    Nové Město na Moravě, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Dokumentarista Vít Janeček vede anglickou sekci FAMU International a organizuje filmové workshopy v Barmě. Jeho snímek Ivetka a hora(2008) získal v Jihlavě cenu za nejlepší český dokumentární film. Pro letošní ročník připravuje přehlídku nezávislé barmské kinematografie.

MFDF Ji.hlava

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2013 Gamboge (studentský film)
2002 Láska shora
2001 Všechno na Mars!
1999 Praha očima...

Dokumentární

2000 Archiv FAMU (TV film)
1998 Králikův seznam (TV film)

TV pořady

2011 Těžká léta československého filmu 1969 - 89 (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2017 Český Alláh
2016 Český žurnál (TV seriál)
Český Alláh (E16)
2014 Fenomén Šmejdi (TV film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2017 Český Alláh
Selský rozum
2016 Český žurnál (TV seriál)
Český Alláh (E16)
2014 Fenomén Šmejdi (TV film)
2003 Máme NATO? (TV film)

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace