foto

Artur Kruczek

  • nar. 23.3.1973 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 365 dní
2010 Prosta historia o miłości

TV seriály

2018 Oko za oko (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S12E12)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2007 Mamuśki (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 41 (E41)
Episode 39 (E39)
2006 Mrok (TV seriál)
Pamiętnik (E05)
Miłość może zabić (E04)
Magda M. (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Pułapka (S02E09)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Niedokończona rozmowa (S07E40)
2004 Na dobre i na złe (TV seriál)
Porachunki (S06E17)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Zarobkowa turystyka (S03E26)
Przestępca czy ofiara (S03E25)
2000 Na dobre i na złe (TV seriál)
Proroczy sen (S02E14)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
Překvapivé začátky (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky