foto

Andrew Orenstein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Just Add Magic (TV seriál)
2015 The Kicks (TV seriál)
2013 Package Deal (TV seriál)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Gretzky (S03E15)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Cutting School (S02E15)
Everybody Hates the Substitute (S02E14)
Everybody Hates Snow Day (S02E13)
2006 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Rejection (S02E01)
Everybody Hates Jail (S01E21)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Smunday (S01E15)
Krelboyne Picnic (S01E08)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace