Reklama

Reklama

Malcolm v nesnázích

(seriál)
  • USA Malcolm in the Middle
USA, (2000–2006), 54 h 14 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Linwood Boomer

Hrají:

Frankie Muniz, Bryan Cranston, Justin Berfield, Erik Per Sullivan, Jane Kaczmarek, Christopher Masterson, Eric Nenninger, Kenneth Mars (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(151)

Obsahy(1)

"Malcolm in the Middle" je sága o chlapcovi - géniusovi a jeho nie až tak bystrej rodine. Jeho rodičia mu pôsobia - chtiacť či nechtiacť - hanbu a problémy. Dokážu mu pekne zavariť. Navyše, jeho traja strelení bratia mu taktiež nepomáhajú, práve naopak, lezú mu poriadne na nervy. Seriál ukazuje, ako si mladý tínedžer poradí, veľmi vtipne, s každým typom problémov - od "lásky" až po "ako vysvetliť mame, že to bola nehoda"... (igirazor)

(více)

Recenze (46)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je to takový klasický stupidní americký rodinný seriál, který se ale všem ostatním vymyká v jedné věci. Tou je humor. Sám jsem byl při sledování překvapen tím, jak je každý díl vtipný a jak moc si dali scénáristé záležet na tom, aby se diváci při u obrazovek bavili. Mrzí mě, že Malcolm není tak známý, protože je lepší, než naprostá většina konkurenčních seriálů. 80% ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Skrytý poklad medzi západniarskymi seriálmi. Malcolm sa navonok tvári ako vhodný kandidát na kulisu spríjemňujúcu nedelňajšieho šlofíka, no v skutku ponúka geniálny pohľad na teoreticky reálnu, prakticky úplne nemožnú rodinu. Narozdiel od ostatných rodinných seriálov tvorcovia o niečo pritvrdili a aj napriek skutočnosti, že stredobodom je mladý chalan, seriálu sa darí udržať si aj dospelého diváka. Jednoducho si po pár častiach Malcolma úplne zamilujete a budete nútený ho dopozerať až dokonca. A keď už nič iné, tak vás určite dostanú herecké výkony Cranstona či dokonalej Jane Kaczmarek. CELKOVÉ HODNOTENIE: 90%. KÚPIŤ NA BD/DVD: Malcolm postrádza hlbšiu pointu a taktiež so sebou nenesie strhújici odkaz, ale svojim špecifickým čarom, ktoré nemusí vyhovovať každému vie pobaviť celú rodinu. ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Evidentně se někteří z Vás narodili nadgalaktickým monarchům, nebo jsou součásti dynastie matabaronů. Tak až někdy sundáte z obličeje cvikr společně s předsudky.... uvidíte to co já. Skvělou rodinou komedii, svůj standart si drží hodně dlouho a osobitý humor tu teče proudem. Báječná léta s Bryanem Cranstonem. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Je to taková ta rodinná bláznivá komedie, kde se většinu času jen řve na děti, máma má výbuchy vzteku, táta to všechno žehlí, děti to všechno i tak vyhrotí a sem tam se pobavíme nebo pousmějeme nad nějakým hezkým momentem. Je to prostě klasika, kterou jsem si nechtěla nechat ujít. Oblíbenou postavu asi nemám, ale pokud bych měla tleskat za roli, vyhrála by to Lois. - "Fate is just what you call it when you don't know the name of the person screwing you over." ()

F.Abagnale 

všechny recenze uživatele

Už dlhší čas pozerávam tento seriál na orf a myslím, že je to jeden z najlepších sitcomov. Avšak prednedávnom som ho videl s českým dabingom a bolo to niečo strašné (všeobecne si myslím ze český dabing je fakt kvalitný ale v tomto prípade to podľa mňa uberá tomuto inak výbornému seriálu spoň 50%). . ()

Galerie (508)

Zajímavosti (15)

  • Před závěrečnými titulky vidíme nepovedené scény. (griph)
  • V seriálu je Malcolmův bratr Reese druhý nejstarší ze sourozenců. Pravdou však je, že Frankie Munitz, který hraje Malcolma, je skoro o tři měsíce starší než Justin Berfield, hrající Reese. (Elbarto08)
  • Když Hal (Bryan Cranston) tancuje na kolečkových bruslích v modrém kostýmu, hraje „We are the Champions“ od kapely Queen. (griph)

Reklama

Reklama