foto

Jean Carson

  • nar. 28.2.1923
    Charleston, West Virginia, USA
  • zem. 2.11.2005 (82 let)
    Palm Springs, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Dobrodruh
1977 Legrace s Dickem a Jane
1969 Anatomy of a Crime (TV film)
1968 Večírek
1967 Gunn
Warning Shot
1966 Chamber of Horrors
1964 One Man's Way
1961 Sanctuary
1959 Here Come the Jets
1958 I Married a Monster from Outer Space
1955 Phenix City Story, The

TV seriály

1975 Bronk (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
The Tom Ewell Show (TV seriál)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
The Betty Hutton Show (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
Max Liebman Spectaculars (TV seriál)
The Mask (TV seriál)
1953 Eye Witness (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1949 Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
NBC Presents (TV seriál)
The Clock (TV seriál)
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1950 The Arthur Murray Party (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace