foto

Jana Pešková

  • nar. 1937

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Pantomima Ladislava Fialky (divadelní záznam)
1963 Křik
1962 Neděle ve všední den
1961 Kolik slov stačí lásce?

TV seriály

2018 Ohnivý kuře (TV seriál)
Nevěra a víra (S05E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace