foto

Sergej Rubeko

  • nar. 9.8.1955 (63 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Domovoj
2014 7 futov pod kilem (TV film)
2012 Bolšaja ržaka
2010 Naša Russia. Jajca Suďby
2008 Dolgoždannaja ljubov (TV film)
Samyj lučšij film
2007 Ironie osudu II
Osoběnnosti nacionalnoj podljodnoj lovli, ili Otryv po polnoj
2006 Četyre taksista i sobaka 2
2005 První po Bohu
Vremja sobirať kamni
2004 Russkoje
Četyre taksista i sobaka
2003 Teorija zapoja
Žizň odna
2002 Bašmačnik
Intěresnyje mužčiny
Marš Tureckogo 3: Šerif v zakoně (TV film)
2000 Prezident i jego vnučka
1999 Kitajskij serviz
Mu-Mu
1998 Ně poslať li nam... gonca?
1997 Ně valjaj duraka...
1992 Na Děribasovské je krásně aneb Na Brighton Beach zase prší
1991 Po Taganke choďat tanki
1990 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 16 (TV film)
1988 Vam što, naša vlasť ne nravitsja?!
1983 Damskoe tango
Letargija
1981 Bílá vrána
1980 Bystreje sobstvěnnoj těni
Ušjol i ně věrnulsja (TV film)

TV seriály

2017 Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
další epizody (30)
2015 Orlova i Alexandrov (TV seriál)
2014 Luna (TV seriál)
More. Gory. Keramzit (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Kanikuly (S03E21)
Kameň (S03E12)
Sladkaja žizň (S03E10)
další epizody (6)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
Pravo na ljubov (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Dalnobojščiki 3 (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2009 Kotovskij (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Likvidace (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Portret něizvestnogo (S01E02)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)
2005 KGB v smokinge (TV seriál)
Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Kak chorošo byť geněralom (S04E06)
2004 Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Korporacija (S02E05)
2003 Svobodnaja ženščina 2 (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 7 (S01E07)
2001 Semejnyje tajny (TV seriál)
Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Opasno dlja žizni (S01E03)
1992 Meloči žizni (TV seriál)
1988 Žizň Klima Samgina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace