foto

Richard Thorpe

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 Rio Shannon (TV film)

TV seriály

2000 Pohotovost (TV seriál)
Příběh nekončí (S06E20)
Nejrychlejší rok (S06E19)
V rámci možností (S06E17)
další epizody (8)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Velké očekávání (S06E08)
Smutný případ (S06E07)
Klid divočiny (S06E06)
další epizody (16)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Spravedlivý boj (S05E08)
Pevné spojení (S05E06)
Maškaráda (S05E05)
další epizody (15)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
Otcové a synové (S04E07)
Od nuly (S04E06)
další epizody (14)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Vánoční bezdomovci (S03E10)
Na nic se neptej a já ti nebudu lhát (S03E09)
Union Station (S03E08)
další epizody (19)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
Domov (S02E09)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
další epizody (24)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Dar (S01E11)
Bouře (S01E10)
Přísně tajné (S01E09)
další epizody (8)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
1992 Angel Street (TV seriál)
1989 Nasty Boys (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2007 Pohotovost (TV seriál)
V jiném světle (S14E02)
Válka se vrací domů (S14E01)
Konec líbánek (S13E23)
další epizody (14)
2006 Pohotovost (TV seriál)
U Milosrdných (S13E11)
Žádná tajemství mi nepříkej (S13E10)
Nalož a leť (S13E09)
další epizody (23)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Vánoce (S12E10)
Ano (S12E09)
Neštěstí (S12E08)
další epizody (23)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Noc před nadílkou (S11E09)
Výstřel do tmy (S11E08)
Běloch s tmavými vlasy (S11E07)
další epizody (19)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Makemba (S10E10)
Ztracená (S10E09)
Volný pád (S10E08)
další epizody (21)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
Nejbližší příbuzní (S09E09)
První sníh (S09E08)
další epizody (21)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Teorie chaosu (S02E02)
Pohotovost (TV seriál)
O Vánocích budu doma (S08E10)
Quo Vadis (S08E09)
Místy oblačno, občas déšť (S08E08)
další epizody (23)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
Starý známý rituál (S07E08)
Zachraň mě (S07E07)
další epizody (22)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Jak Finchová pokazila Vánoce (S06E09)
Velké očekávání (S06E08)
Smutný případ (S06E07)
další epizody (7)

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Pohotovost (TV seriál)
Láska je bojiště (S15E13)
2007 Pohotovost (TV seriál)
V jiném světle (S14E02)
Rodinné záležitosti (S13E19)
2006 Pohotovost (TV seriál)
Ames v. Kovac (S13E05)
Darfur (S12E15)
Sporná rozhodnutí (S12E12)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Jsem prostě taková (S11E14)
2004 Pohotovost (TV seriál)
Letmý dotek (S10E19)
Nejistota (S10E11)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Všeobecný prospěch (S10E06)
Změny (S09E19)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Řekni mi, co tě bolí (S09E07)
Druhá smrt (S09E02)
Tajnosti a lži (S08E16)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Quo Vadis (S08E09)
Krev, cukr, sex a kouzla (S08E03)
Srdce na pravém místě (S07E21)
další epizody (4)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Bentonovo rozhodnutí (S07E04)
Nejrychlejší rok (S06E19)
Abby Road (S06E12)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Klid divočiny (S06E06)
Nikdo nemá rád Amandu Leeovou (S05E11)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Krvavá lapálie (S04E17)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Bránění výkonu spravedlnosti (S04E09)
Když se ucho utrhne (S04E04)
Něco si přej (S03E21)
další epizody (4)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Duchové (S03E05)
Horečky neznámého původu (S02E20)
Správná věc (S02E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace