foto

Jaap Stobbe

  • nar. 7.11.1936 (82 let)
    Den Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 SuperTex
1998 Daisy
1991 Sebastian: medvídek z hvězd
1988 Fantom Amsterdamu
1987 De ratelrat
1986 Op hoop van zegen
1983 Zwarte ruiter, De
1981 Het verboden bacchanaal
Te gek om los te lopen
1979 Osudná chyba
1978 Pastorale 1943
1973 Naakt over de schutting

TV seriály

1999 Blauw blauw (TV seriál)
1998 In de praktijk (TV seriál)
Wij Alexander (TV seriál)
1997 Kees & Co (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
M'n Dochter en Ik (TV seriál)
1994 De victorie (TV seriál)
Lili en Marleen (TV seriál)
Sam sam (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Vrouwenvleugel (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
Zonder Ernst (TV seriál)
1991 De Dageraad (TV seriál)
Oppassen!!! (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
De brug (TV seriál)
1989 Vreemde praktijken (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1985 De Brekers (TV seriál)
1983 Transport (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Drei Klumberger, Die (TV seriál)
Hollands glorie (TV seriál)
Peter Voss, der Millionendieb (TV seriál)
Tussen wal en schip (TV seriál)
1975 Klaverweide (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
1973 Waaldrecht (TV seriál)
1970 De kleine waarheid (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky