foto

Tom Palmer

  • nar. 26.10.1912
    Toronto, Kanada
  • zem. 22.11.1997 (85 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Jake and the Fatman (TV film)
1975 Bronk (TV film)
Jeremiah of Jacob's Neck
Ladies of the Corridor (TV film)
1968 Legenda o Lylah Clarové
1967 Banning
Gunn
1964 Drahoušek
One Man's Way
1962 13 West Street
Dny vína a růží
Two Weeks in Another Town
1960 Prosím, nejezte sedmikrásky
1957 Will Success Spoil Rock Hunter?

TV seriály

1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1969 The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Garrison's Gorillas (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Occasional Wife (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Jeannie Breaks the Bank (S02E15)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
It Crawled Out of the Woodwork (S01E11)
Uprchlík (TV seriál)
Glass Tightrope (S01E12)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Slandered Submarine (S03E23)
1959 Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Case of the Married Moonlighter (S02E07)
The Case of the Half-Wakened Wife (S01E26)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky