foto

Oleg Urušev

  • nar. 21.7.1959 (60 let)
    Perm, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Ku! Kin-dza-dza
2009 Krasnyj ljod. Saga o chantach Jugry
2008 Rusiči
2007 Volk
2006 Dvojnaja familija
Franz + Polina
2004 Vjanět-propadajet (TV film)

TV seriály

2009 Anna Karenina (TV seriál)
2005 Vyzov (TV seriál)
2001 FM i rebjata (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Anna Karenina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace