foto

Gustaf Lövås

  • nar. 28.12.1894
    Floda, Södermanlands län, Švédsko-norská unie
  • zem. 10.11.1968 (73 let)
    Stockholm

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Pappa varför är du arg? Du gjorde likadant själv när du var ung
Sarons ros och gubbarna i Knohult
Åsa-Nisse och den stora kalabaliken
1967 Drrapå - kul grej på väg till Götet
Åsa-Nisse i agentform
1966 Åsa-Nisse i raketform
1964 Blåjackor
Åsa-Nisse i popform
1963 Åsa-Nisse och tjocka släkten
1962 Åsa-Nisse på Mallorca
1961 Åsa-Nisse bland grevar och baroner
1960 Åsa-Nisse som polis
1959 Åsa-Nisse jubilerar
1958 Åsa-Nisse i kronans kläder
1957 Johan på Snippen tar hem spelet
Åsa-Nisse i full fart
1956 Åsa-Nisse flyger i luften
1955 Åsa-Nisse ordnar allt
1954 Gud fader och tattaren
Åsa-Nisse på hal is
1953 Åsa-Nisse på semester
1952 Kalle Karlsson från Jularbo
Åsa-Nisse på nya äventyr
1951 Livat på luckan
1950 När Bengt och Anders bytte hustrur
Åsa-Nisse på jaktstigen
1949 Pappa Bom
Pippi Långstrump
Smeder på luffen
Sven Tusan
Åsa-Nisse
1948 Lars Hård
1947 Sången om Stockholm
1946 91:an Karlsson
1945 13 stolar
1944 Fattiga riddare
Gröna hissen
Kärlek och allsång
Lilla helgonet
1943 Det går som en dans...
1942 Olycksfågeln nr 13
Sexlingar
Tre skojiga skojare
1941 Hemtrevnad i kasern
1940 Její melodie
Lillebror och jag
Přítelkyně pana bankéře
1939 Vi på Solgläntan
1938 Bara en trumpetare
1934 Anderssonskans Kalle
Kungliga Johansson
1933 Bomans pojke
1931 Dantes mysterier
1930 Flottans lilla fästmö
1929 Ville Andesons äventyr
1927 Drottningen av Pellagonien
1926 Farbror Frans
1925 Hennes lilla majestät
Två konungar
1923 Andersson, Pettersson och Lundström
1920 Carolina Rediviva

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky