foto

Audrey Wauchope

  • nar. New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Breaking Upwards
2006 Boys & Girls Guide to Getting Down, The

TV seriály

2017 Šílená bejvalka (TV seriál)
Can Josh Take a Leap of Faith? (S02E13)
2000 Ed (TV seriál)

Dokumentární

2014 Meet the Patels

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Šílená bejvalka (TV seriál)
I Am Ashamed (S04E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky