foto

Sue Bernard

  • nar. 11.2.1948
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 21.6.2019 (71 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Mao Game, The
1974 Teenager
1973 Syndrom vraha
1972 Necromancy
1971 Machismo: 40 Graves for 40 Guns
1970 The Phynx
1969 That Tender Touch
The Witchmaker
1968 Stranger in Hollywood
1965 Faster Pussycat... Kill! Kill!

TV seriály

1971 The Smith Family (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)

Dokumentární

2017 Mansfield 66/67
2005 Go, Pussycat, Go!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky