foto

Gregory Morton

  • nar. 30.11.1911
    New York City, New York, USA
  • zem. 28.1.1986 (74 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Adulteress, The
1971 Gideon (TV film)
Koncert pro Satana
1969 The Computer Wore Tennis Shoes
1968 Panic in the City
The Destructors
1967 Kontrapunkt
1965 Synanon
1964 The New Interns
1963 Bye Bye Birdie
Johnny Cool
1962 The Interns
1961 Flight That Disappeared, The
1957 The Lark (TV film)
Twelfth Night (TV film)
1956 The Vagabond King

TV seriály

1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Now You See Him, Now You Don't (S01E05)
Lost in Space (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Miami Undercover (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
Tate (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Five Fingers (TV seriál)
Markham (TV seriál)
New York Confidential (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace