foto

Manne Grünberger

  • nar. 23.1.1912
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko
  • zem. 8.12.1977 (65 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Kärlek genom ett fönster (TV film)
1976 Hallo Baby
Predikare-Lena (TV film)
1975 Pusťte vězně ven, jaro je tady!
1974 Domaren (TV film)
1972 Muž, který přestal kouřit
1971 Badjävlar (TV film)
Dagmar's Hot Pants, Inc.
1969 Biprodukten (TV film)
1968 Carmilla
Mladé ženy
1967 En sån strålande dag
Ztroskotání na ostrově
1966 Piráti na Albertině
1965 ...för vänskaps skull...
Bödeln (TV film)
Gustav Vasa (TV film)
Svatba s překážkami
1964 Akce Mojžíš
Svenska bilder
1963 Ett drömspel (TV film)
Fan ger ett anbud (TV film)
Och har du en ros... (TV film)
Sten Stensson kommer tillbaka
1962 Bacchusfesten (TV film)
Den lilla ängeln (TV film)
En nolla för mycket
Nils Holgersson
1961 Hällebäcks gård
Svenska Floyd
1958 Mannekäng i rött
1957 En drömmares vandring
1956 Flickan i frack
1955 Mord, lilla vän
Sista ringen
1953 Barabbas
1952 Han glömde henne aldrig
1951 Livat på luckan
1946 Johansson och Vestman
1944 Kungajakt
1942 Flickan i fönstret mitt emot
1941 I natt - eller aldrig
1940 Kronans käcka gossar
Åh, en så'n advokat
1938 Goda vänner och trogna grannar
Kamrater i vapenrocken
Med folket för fosterlandet
1937 En sjöman går iland
1935 Larsson i andra giftet
1934 Flickorna från Gamla Sta'n

TV seriály

1977 Soldat med brutet gevär (TV seriál)
Så går det till på Saltkråkan (TV seriál)
1975 Tjocka släkten (TV seriál)
1973 I mumindalen (TV seriál)
1970 Röda rummet (TV seriál)
Söderkåkar (TV seriál)
1962 Halsduken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace