foto

Thurop Van Orman

  • nar. 26.4.1976 (43 let)
    Norfolk, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Angry Birds ve filmu 2

TV seriály

2008 The Marvelous Misadventures of Flapjack (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Konečně doma - Dobrodružství Tipy a Oha (TV seriál)
2008 The Marvelous Misadventures of Flapjack (TV seriál)
2004 Camp Lazlo (TV seriál)
1998 Powerpuff Girls (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Vzestup Želv Ninja (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Blenanas (S10E09)
2016 Konečně doma - Dobrodružství Tipy a Oha (TV seriál)
2014 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Little Brother (S06E11)
2013 Sanjay & Craig (TV seriál)
2012 Městečko Záhad (TV seriál)
2011 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Pramínek vlasů (S02E10)
2008 The Marvelous Misadventures of Flapjack (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2008 The Marvelous Misadventures of Flapjack (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace